Професионални Слънцезащитни Решения. Производство и монтаж на Перголи и Тенти.
HubaviTenti.com

 

GSM 0897070707
Начало  Цени    Как да поръчам   Контакт  Карта на сайта  
 
Вие сте тук >>> Подвижни сенници и Тенти > Ветроупорни Завеси

Ветроупорни Завеси

Ролетни Ветроупорни завеси с редуктор, манивела (или мотор с дистанционно Somfy). На Ветроупорната завеса са монирани месингови закопчалки за по-добра защита от вятър.

Цена на ветроупорни завеси - оферта в PDF формат.
Ролетни Ветроупорни завеси с редуктор, манивела (или мотор с дистанционно Somfy). На Ветроупорната завеса са монирани месингови закопчалки за по-добра защита от вятърЛуксозни ролетни Ветроупорни завеси с алуминиева кутия, редуктор, манивела(или мотор с дистанционно Somfy). Ролетните Ветроупорни завеси са монтирани към предните колони на алуминиева Пергола с ПВЦ мембрана.Статична Ветроупорната завеса с Ветроупорна завеса от прозрачен Кристал и врата от цип. Ветроупорната завеса е закрепена с алуминиеви лайсни и защитава от вятър, шум и прах. Ролетна Ветроупорна завеса от Акрилен плат с редуктор и манивела. защитава и от слънце.Статична Ветроупорната завеса с Ветроупорна завеса от прозрачен Кристал и врата от цип. Ветроупорната завеса е закрепена с алуминиеви лайсни и защитава от вятър, шум и прах.

Ветроупорни завеси- произвеждаме Ветроупорни завеси от прозрачен ПВЦ КРИСТАЛ за защита от вятър. Проектираме, изработваме и монтираме Ветроупорни завеси с ръчно и автоматично управление. Произвеждаме Ветроупорни завеси по размер взет от нас или по Ваш чертеж.

Освен от прозрачен Кристал изработваме Ветроупорни завеси от АКРИЛ , ВИНИЛ или отМрежа от ВИНИЛза защита от вятър и слънчева светлина.

Ветроупорни завеси - Ролетни Ветроупорни завеси

3 броя ролетни Ветроупорни завеси от прозрачен Кристал, с редуктор и манивела. Монирани са месингови закопчалки за по-добра защита от вятър.

Модел 1: Ролетни Ветроупорни завеси с редуктор, манивела (или мотор с дистанционно Somfy). Ветроупорната завеса се спуска до долу, закача се на куки и се напряга с манивелата за да е изпъната добре.
Максимални размери на Ролетните Ветроупорните завеси:

 • Широчина на Ветроупорната завеса - до 4 м;
 • Височина на Ветроупорната завеса - до 4 м.

Ветроупорни завеси - Луксозни Ветроупорни завеси

6 броя луксозни ролетни Ветроупорни завеси с алуминиева кутия, редуктор и манивела. защитава от вятър, шум и прах. Допълнително е монтиран сенник за защита от слънчева светлина.

Модел 2: Луксозни Ветроупорни завеси с алуминиеви водачи, алуминиева кутия, манивела, редуктор (или мотор с дистанционно Somfy). Ветроупорната завеса се спуска до долу, но не се закача на куки, изпъва се от тежеста на долната греда.
Размери на Ветроупорните завеси:

 • Широчина на Ветроупорната завеса - до 4 м;
 • Височина на Ветроупорната завеса - до 3 м.

Много добре защитава от вятър, шум и прах. Максимално се доближава до качествата на дограмата.

Ветроупорни завеси - Статични

Статична Ветроупорната завеса от прозрачен Кристал и врата с цип. Ветроупорната завеса е закрепена с алуминиеви лайсни и защитава от вятър, шум и прах.Статични Ветроупорни завеси от прозрачен Кристал и месингови закопчалки за по-добра защита от вятър. Защитава от вятър, шум и прах.

Модел 3: Статични Ветроупорни завеси. Ветроупорните завеси се изработват точно по конструкцията. Статичните ветроупорни завеси се инсталират посредством винтове, специални месингови закопчалки за бърз монтаж и демонтаж или алуминиеви лайсни за перфектно уплътнение . Вграждаме врати в статичните ветроупорни завеси с ципове..

Ветроупорни завеси - цени

Cени на Ветроупорни завеси изтеглете Тук>>> Цена на Ветроупорни Завеси или позвънете на мобилен: 0897070707 или на фиксиран телефон: 00999888999.

Охлаждаме пространството зад Ветроупорните завеси чрез водна мъгла.

Отопляваме пространството зад Ветроупорните завеси с Инфрачервени отоплители .

Автоматизираме Ветроупорните завеси с автоматика на SOMFY с 5 годишна гаранция.

Галерия

Ролетна Ветроупорна завеса от Акрилен плат с редуктор и манивела. Предпазва и от слънце.
Ветроупорни завеси
Луксозни ролетни Ветроупорни завеси с алуминиева кутия, редуктор, манивела(или мотор с дистанционно Somfy). Ролетните Ветроупорни завеси са монтирани към предните колони на Пергола с ПВЦ мембрана.
Ветроупорни завеси
Луксозни ролетни Ветроупорни завеси с алуминиева кутия, редуктор, манивела(или мотор с дистанционно Somfy). Ролетните Ветроупорни завеси са монтирани към предните колони на Пергола с ПВЦ мембрана.
Ветроупорни завеси
Луксозни ролетни Ветроупорни завеси с алуминиева кутия, редуктор, манивела(или мотор с дистанционно Somfy). Ролетните Ветроупорни завеси са монтирани към предните колони на Пергола с ПВЦ мембрана.
Ветроупорни завеси
Ролетна Ветроупорна завеса от прозрачен Кристал, с редуктор и манивела и Статични Ветроупорни завеси. Монтира се с винтове и специални месингови закопчалки за бърз монтаж и демонтаж. Кристала изглежда намачкан, защото когато го монтирахме беше студено и се е втвърдил.
Ветроупорни завеси
Ролетни Ветроупорни завеси с редуктор, манивела (или мотор с дистанционно Somfy).
Ветроупорни завеси
Статична Ветроупорната завеса от прозрачен Кристал и врата от цип. Ветроупорната завеса е закрепена с алуминиеви лайсни и защитава от вятър, шум и прах.
Статична Ветроупорната завеса
ветробрани | ветроупорни завеси | тенти | тента | vetrouporni zavesi | отоплител SOMFY | отоплител BURDA | отоплител
www.HubaviTenti.com