Професионални Слънцезащитни Решения. Производство и монтаж на Перголи и Тенти.
HubaviTenti.com

 

GSM 0897070707
Начало  Цени    Как да поръчам   Контакт  Карта на сайта  
 
Вие сте тук >>> Подвижни сенници и Тенти > Ветроупорни Завеси

Ветроупорни Завеси

Ролетни Ветроупорни завеси с редуктор. На Ветроупорната завеса са монирани месингови закопчалки за по-добра защита от вятър.

 
Ролетни Ветроупорни завеси с редуктор. На Ветроупорната завеса са монирани месингови закопчалки за по-добра защита от вятърЛуксозни ролетни Ветроупорни завеси с алуминиева кутия. Ролетните Ветроупорни завеси са монтирани към предните колони на алуминиева Пергола с ПВЦ мембрана.Статична Ветроупорната завеса с Ветроупорна завеса от прозрачен Кристал и врата от цип. Ветроупорната завеса е закрепена с алуминиеви лайсни и защитава от вятър, шум и прах. Ролетна Ветроупорна завеса от Акрилен плат с редуктор и манивела. защитава и от слънце.Статична Ветроупорната завеса с Ветроупорна завеса от прозрачен Кристал и врата от цип. Ветроупорната завеса е закрепена с алуминиеви лайсни и защитава от вятър, шум и прах.

Ветроупорни завеси- предлагаме 10 вида Ветроупорни завеси за защита от вятър, прах, дъжд и сняг.

  Платнище(екран) на ветоупорните завеси

 1. прозрачни - изработваме прозрачни Ветроупорни завеси с качествен италиански прозрачен кристал с дебелина 0.6 мм. ;
 2. окантване - прозрачните ветрозащити оканваме с непрозрачен винил за по-голяма здравина и дълготрайност;
 3. непрозрачни(плътни) - изработваме непрозрачни Ветроупорни завеси с акрилен плат(Австрия, Италия), промазано корабно платно( Гърция)и винил(Австрия, Германия);
 4. мрежести - изработваме мрежести Ветроупорни завеси с мрежест винил с много ситни дупки (Австрия, Германия).

Ролетни Ветроупорни завеси

3 броя ролетни Ветроупорни завеси от прозрачен Кристал, с редуктор и манивела. Монирани са месингови закопчалки за по-добра защита от вятър.

Вид 1: Ролетни Ветроупорни завеси с ръчно управление. Ветроупорната завеса се развива, закача се на куки и се напряга с манивелата.
Параметри на Ролетните Ветроупорните завеси:

 • максимална широчина на Ветроупорната завеса - до 4.70 м;
 • максимална височина на Ветроупорната завеса - до 4 м;
 • може да се добавят по вертикал месингови закопчалки

 

Луксозни Ветроупорни завеси

6 броя луксозни ролетни Ветроупорни завеси с алуминиева кутия, редуктор и манивела. защитава от вятър, шум и прах. Допълнително е монтиран сенник за защита от слънчева светлина.

Вид 2: Луксозни Ветроупорни завеси с алуминиева кутия и алуминиеви водачи. Модела е с ръчно управление или автоматика Somfy. Ветроупорната завеса се развива, но не се фиксира с куки, опъва се от тежеста на долната греда.
Размери на Ветроупорните завеси:

 • максимална широчина на Ветроупорната завеса - до 3.9 м;
 • максимална височина на Ветроупорната завеса - до 3 м.

Много добре предпазва от вятър, дъжд, сняг, шум и прах. Максимално близо е до предимствата на дограмата.

Статични Ветроупорни завеси

Статична Ветроупорната завеса от прозрачен Кристал и врата с цип. Ветроупорната завеса е закрепена с алуминиеви лайсни и защитава от вятър, шум и прах.Статични Ветроупорни завеси от прозрачен Кристал и месингови закопчалки за по-добра защита от вятър. Защитава от вятър, шум и прах.

Вид 3: Статични Ветроупорни завеси. Ветроупорните завеси се произвеждат по точен размер взет от нас. Статичните ветроупорни завеси се монтират посредством алуминиеви лайсни за перфектно уплътнение, винтове или специални месингови закопчалки за бърз монтаж и демонтаж. Изработваме врати за статичните ветроупорни завеси с ципове.

Цени на Ветроупорни завеси в София

Цена на ветроупорни завеси - оферта в PDF формат.

След като разгледате цените на Ветроупорните завеси може да получите консултация на мобилен: 0897070707 или на фиксиран телефон: 0999888999. На същите телефони може да заявите посещение на адрес за вземане на размери и подписване на договор за изработка и монтаж.

Как да поръчам ветроупорни завеси, пергола, сенник? >>>

Охлаждаме пространството зад Ветроупорните завеси чрез водна мъгла.

Отопляваме пространството зад Ветроупорните завеси с Инфрачервени отоплители .

Автоматизираме Ветроупорните завеси с автоматика на SOMFY с 5 годишна гаранция.

Галерия

Ролетна Ветроупорна завеса от Акрилен плат с редуктор и манивела. Предпазва и от слънце.
Ветроупорни завеси
Луксозни ролетни Ветроупорни завеси с алуминиева кутия, редуктор, манивела(или мотор с дистанционно Somfy). Ролетните Ветроупорни завеси са монтирани към предните колони на Пергола с ПВЦ мембрана.
Ветроупорни завеси
Луксозни ролетни Ветроупорни завеси с алуминиева кутия, редуктор, манивела(или мотор с дистанционно Somfy). Ролетните Ветроупорни завеси са монтирани към предните колони на Пергола с ПВЦ мембрана.
Ветроупорни завеси
Луксозни ролетни Ветроупорни завеси с алуминиева кутия, редуктор, манивела(или мотор с дистанционно Somfy). Ролетните Ветроупорни завеси са монтирани към предните колони на Пергола с ПВЦ мембрана.
Ветроупорни завеси
Ролетна Ветроупорна завеса от прозрачен Кристал, с редуктор и манивела и Статични Ветроупорни завеси. Монтира се с винтове и специални месингови закопчалки за бърз монтаж и демонтаж. Кристала изглежда намачкан, защото когато го монтирахме беше студено и се е втвърдил.
Ветроупорни завеси
Ролетни Ветроупорни завеси с редуктор, манивела (или мотор с дистанционно Somfy).
Ветроупорни завеси
Статична Ветроупорната завеса от прозрачен Кристал и врата от цип. Ветроупорната завеса е закрепена с алуминиеви лайсни и защитава от вятър, шум и прах.
Статична Ветроупорната завеса
ветробрани | ветроупорни завеси | тенти | тента | vetrouporni zavesi | отоплител SOMFY | отоплител BURDA | отоплител
www.HubaviTenti.com