Професионални Слънцезащитни Решения. Производство и монтаж на Перголи и Тенти.
HubaviTenti.com

 

GSM  0897070707
Начало  Цени    Как да поръчам   Контакт  Карта на сайта  
 
Вие сте тук >>> Подвижни сенници и Тенти > Ветробрани

Ветробрани

Ролетни ветробрани с редуктор, манивела (или мотор с дистанционно Somfy) и Ветроупорни завеси. На ветробрана са монирани са допълнителни закопчалки за по-добра изолация.

Цена на ветробрани - натиснете за оферта в PDF формат.
Ролетни ветробрани с редуктор, манивела (или мотор с дистанционно Somfy) и Ветроупорни завеси. На ветробрана са монирани са допълнителни закопчалки за по-добра изолацияЛуксозни ролетни ветробрани с алуминиева кутия, редуктор, манивела(или мотор с дистанционно Somfy) и Ветроупорни завеси. Ролетните  ветробрани са монтирани към предните колони на Пергола с ПВЦ мембрана.Статичен ветробран с Ветроупорна завеса от прозрачен Кристал и врата от цип. Ветробранът е закрепен с алуминиеви лайсни и предпазва от вятър, шум и прах. Ролетнен ветробран с Ветроупорна завеса от Акрилен плат с редуктор и манивела. Предпазва и от слънце.Статичен ветробран с Ветроупорна завеса от прозрачен Кристал и врата от цип. Ветробранът е закрепен с алуминиеви лайсни и предпазва от вятър, шум и прах.

Ветробрани - произвеждаме ветробрани за защита от вятър с позрачен материал - ПВЦ КРИСТАЛ. Изработваме и монтираме ветробрани с ръчно и автоматично управление. Производството на ветробраните се извършва по размер взет от нас или по чертеж на клиента.

Когато ветробраните са изработено от АКРИЛ , ВИНИЛ или Мрежа от ВИНИЛ, ветробраните осигурява защита и от слънчева светлина.

Ветробрани - ролетни ветробрани

3 броя ролетни ветробрани с Ветроупорни завеси от прозрачен Кристал, с редуктор и манивела. Монирани са допълнителни закопчалки за по-добра изолация.

Модел 1: Ролетни ветробрани с редуктор, манивела (или мотор с дистанционно Somfy). Максимални размери на ветробраните: Широчина на ветробрана - до 4 м, височина на ветробрана - до 4 м.

6 броя луксозни ролетни ветробрани с алуминиева кутия, редуктор и манивела. Предпазва от вятър, шум и прах. Допълнително е монтиран сенник за защита от слънчева светлина.

Ветробрани - Луксозни ролетни ветробрани

Модел 2: Луксозни ролетни ветробрани с алуминиева кутия, алуминиеви водачи, редуктор, манивела (или мотор с дистанционно Somfy). Максимални размери на ветробраните: Широчина на ветробрана - до 4 м, височина на ветробрана - до 3 м. Предпазва от вятър, шум и прах.

Статичен ветробран с Ветроупорна завеса от прозрачен Кристал и врата от цип. Ветробранът е закрепена с алуминиеви лайсни и предпазва от вятър, шум и прах.Статични ветробрани с Ветроупорни завеси от прозрачен Кристал и закопчалки за по-добра изолация. Предпазва от вятър, шум и прах.

Ветробрани - Статични ветробрани

Модел 3: Статични ветробрани. Ветробраните се напасват по конструкцията. Статичните Ветробрани се закрепват с винтове, алуминиеви лайсни за много добро уплътнение или специални закопчалки за бърз монтаж и демонтаж. В статичните Ветробрани се вграждат врати посредством ципове.

Ветробрани - цени

Цени на ветробраните изтеглете Тук>>> Цена на ветробрани или се обадете на мобилен телефон: 0897070707 или на фиксиран телефон: 00999888999.

Охлаждаме въздуха под ветробраните чрез водна мъгла.

Отопляваме пространството зад Ветроупорните завеси с Инфрачервени отоплители .

Автоматизираме ветробраните с RTS автоматизация на SOMFY с 5 годишна гаранция.

Галерия

Ролетнен ветробран с Ветроупорна завеса от Акрилен плат с редуктор и манивела. Предпазва и от слънце.
Ролетен Ветробран
Луксозни ролетни ветробрани с алуминиева кутия, редуктор, манивела(или мотор с дистанционно Somfy) и Ветроупорни завеси. Ролетните  ветробрани са монтирани към предните колони на Пергола с ПВЦ мембрана.
Ветробрани в кутия
Луксозни ролетни ветробрани с алуминиева кутия, редуктор, манивела(или мотор с дистанционно Somfy) и Ветроупорни завеси. Ролетните  ветробрани са монтирани към предните колони на Пергола с ПВЦ мембрана.
Ветробрани в кутия
Луксозни ролетни ветробрани с алуминиева кутия, редуктор, манивела(или мотор с дистанционно Somfy) и Ветроупорни завеси. Ролетните  ветробрани са монтирани към предните колони на Пергола с ПВЦ мембрана.
Ветробрани в кутия
Ролетнен ветробран с Ветроупорна завеса от  прозрачен Кристал, с редуктор и манивела и Статични ветробрани. Закрепва се с винтове и специални закопчалки за бърз монтаж и демонтаж.
Ветробрани
Ролетни ветробрани с редуктор, манивела (или мотор с дистанционно Somfy) и Ветроупорни завеси.
Ролетен Ветробран
Статичен ветробран с Ветроупорна завеса от прозрачен Кристал и врата от цип. Ветробранът е закрепен с алуминиеви лайсни и предпазва от вятър, шум и прах.
Статичен Ветробран
ветробрани | ветроупорни завеси | тенти | тента | vetrouporni zavesi | отоплител SOMFY | отоплител BURDA | отоплител
www.HubaviTenti.com